My CMS

Ha azonban allergiás vagy, kérje meg egy szeretett embert, hogy tegye meg ezt a feladatot!

Ha azonban allergiás vagy, kérje meg egy szeretett embert, hogy tegye meg ezt a feladatot!

Beszélj magaddal, mint egy barátnak, kulcsfontosságú lépés az önérzékelés ápolásában. Nem egy diétás könyv. Ahelyett, hogy elmondaná neked, mit kell enni vagy nem enni, a váltás a gondolkodásmódra és az Ön gondolkodásának, a tartós fogyás szempontjából elengedhetetlen tényezőkre összpontosít. Mindegyik fejezet egy másik gondolkodásmódra összpontosít, és magában foglalja a gyakorlati, cselekvési és tudományos alapú technikákat, amelyek segítenek az olvasóknak a siker készségeinek fejlesztésében. A legnagyobb reményem az, hogy a könyv elolvasásakor az embereket az intelligens, gondozó tudósok és kutatók ihlette, amelyekkel konzultáltam a műszak írása közben, valamint a valós élet példáit azokról az emberekről, akik saját értelmes műszakokat tettek.

Milyen 7 gondolkodásmódváltozás a tartós súlycsökkenéshez, amelyet a műszakban tárgyalunk? A kudarcok, mint az újbóli elhelyezés lehetősége, hogy kis lépéseket tegyenek a nagy eredmények érdekében, és az erősségeidbe támaszkodnak, és értékelik a testét, és megtalálják a boldogságot és a hálát. és dehumanizálás. A WW megközelítés kritikus része, amelynek 4 oszlopa van: táplálkozás, aktivitás , Gondolkodásmód és alvás. A gondolkodásmód oszlop kihasználja a váltásban leírt tudományt és technikákat, hogy segítsenek tagjainknak másképp gondolkodni magukról és az utazásról, és hogy a fogyás élhetővé és fenntarthatóvá váljon. a súlyodon? Dr. Monica Johnson, a hozzáértő pszichológus elmagyarázza, hogy mi a méretesség, és hogyan tudod kezelni vele a mindennapi életében, a cikkében, mi a méretesség, és hogyan tudsz harcolni vele?

Milyen egyszerű változások történik az ember életében, hogy megkönnyítsék a fogyást és a távol tartást?

Igazi változás a gondolkodásmódban. Amint ez megtörténik, minden más a helyére kerül. Néhány tipp, amelyek segítenek az odajutásban:

Kezelje magát az önértékeléssel ?

Teljesen van, de sajnos nem volt szükségem a kultúra-szintű változásra, amire szükségem van. Sokat beszéltünk a test pozitivitásáról, és ez abszolút pozitív változás volt az érzésben. A súlyod nem az értéke, és az emberek súlya, alakja vagy mérete alapján történő értékelése igazságtalan és embertelen. Sajnos a súlyalapú megbélyegzés és a diszkrimináció továbbra is fennáll, és sokféle formában érkezik, a családtagoktól, az egészségügyi szolgáltatóktól, a tanároktól és másoktól. Ezt az átható, társadalmi torzítást gyakran beépíti az általa érintettek. Meg kell szüntetnünk azt a mítoszot, hogy utálnod kell a testét, hogy lefogyjon. A sikerhez alapvető fontosságú az önmagának és a testének kedvességgel és együttérzésével. Írja be a műszakot?

amely könnyű kérdésnek tűnhet, de amint bárki elmondhatja, a könyvesboltok tele vannak étrenddel és edzéskönyvekkel, és minden héten még többet jelentkeznek. De a 30 éves klinikai tapasztalat és a karrierem több mint 250 tudományos dokumentumának közzététele után igazán meg vagyok győződve arról, hogy ezeknek a könyveknek és stratégiáknak mindegyike hiányzik egy kritikus elem: gondolkodásmód. Csalódottnak találtam magam a „diétás” mentalitás folyamatos túl hangsúlyozásával, amely kizárólag az étkezésre és a tevékenységi szokásokra összpontosít, és figyelmen kívül hagyja a gondolkodási szokásokat. Láttam első kézből, és azt a hatást, amelyet a gondolkodásmód elmozdul, önértékelés formájában, a test értékelésével, valamint a boldogság és a hála megtapasztalása, súlycsökkentő utazáson lehet, és nagyon szerettem volna megosztani ezt az emberekkel.

Ismét ez az évszak? Verje meg az allergia tüneteit ezekkel az otthoni gyógyszerekkel, a bútorok fertőtlenítésétől a kutya fürdésig.

Bruce és Jeanne Lubin, akik tudták? 2019. szeptember 20-án 3 perces olvasás

Tartsa az otthoni allergiamentes

Az allergia tünetei elleni küzdelem során az első lépés az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy él és dolgozik-e nem allergén környezet. Sok olyan dolog, amely súlyosbíthatja a légzőrendszert, beleértve a cigarettafüstöt, a porot, az állati pandát, a fű dugványokat és a szmogot. Ellenőrizze otthonát is, hogy van -e penészgé – lehet a mosogató alatt, az alagsorban, a fürdőszobában, az alagsorban, vagy bármilyen más nedves, sötét hely, például a házban, mint például a bútorok mögött, amely nem mozog. A falak és a bútorok fertőtlenítése a lizollal elegendő a kisebb penészfertőzések elpusztításához; A párhuzamos alagsorba helyezése szintén segíthet. Próbálja meg fürdeni a kutyáját csecsemő samponnal hetente egyszer. Ez segít csökkenteni a tüneteket okozó pandát. Az alapvető ápolás, mint a kefe, szintén csökkentheti az eldobást. Ha azonban allergiás vagy, kérje meg egy szeretett embert, hogy tegye meg ezt a feladatot! otthonából. Haladjon zuhanyozni azonnal, miután bármilyen udvari munkát végez, hogy megszabaduljon a haján és a bőrén, és dobja a ruháit a ruhadarabot. Az állatok pollent is hordozhatnak. Miután elvitte a kutyáját sétálni, vagy elengedte a macskáját, törölje le egy nedves rongyával vagy baba törlésével. Az éjszakai zuhanyozás csökkentheti a haj és a bőr pollenjét, és segíthet jobban aludni.

Ne feledje a penész spórákat

Ha hajlamos az orr allergiára, győződjön meg arról, hogy a szobanövények nem járulnak hozzá a problémához. Sok cserepes növény a nedves talajnak köszönhetően adja ki a penész spórákat, de csökkentheti ezt a kockázatot olyan fajták kiválasztásával, amelyeknek nincs szüksége sok vízre, például kaktuszok, jade növények és sárkányfa. Csatornák egymás után

Ha úgy találja, hogy fejfájást vagy sinus problémákat kap, mint régen, akkor előfordulhat, hogy az otthoni csatornáinak egyszerűen jó tisztításra van szükségük. Amikor a légkondicionálás vagy a fűtés be van kapcsolva, a csatornákban felhalmozódó apró részecskék is felrobbantanak, beleértve a penész, az egér ürülékét és a sima régi porot. Ha súlyos allergiája van, akkor a professzionális légcsatorna -tisztítás csak az, amit az orvos elrendelt. Helyezzen egy evőkanál szárított kakukkfű leveleket egy tálba (vagy két evőkanál friss levelekbe), és öntsön kb. Hagyja kissé lehűlni, majd tartsa a fejét a tál fölé, és lélegezzen be az illatos gőzökbe. A kakukkfű segít csökkenteni a hörgők gyulladását, így könnyebben lélegzik. Számos vitamin és gyógynövény-kiegészítő kimutatták, hogy enyhítik az allergiákat, beleértve a csalánokat, a vaj-, goldenseális gyökéret, a kvercetint, a C-vitamint és az N-acetil-ciszteint (NAC). (Ha azonban allergiás vagy a rongyweed -re, akkor kerülje a Goldenseális gyökéret, mivel ugyanabból a családból származnak.) Kérdezze meg orvosát, hogy ezen vitaminok vagy kiegészítők segíthetnek -e az allergiás problémájában.

Neti pot

Lehet, hogy megfélemlítik a neti edény gondolatát, de ezt évszázadok óta használják. Az Ayurveda nevű ősi indiai orvoslás gyakorlói azt javasolták, hogy enyhítsék a torlódást a betegség vagy az allergia miatt. Az előfeltevés egyszerű: a víz öntése az orrán keresztül kiüríti az összes ott élő allergénet, és megkönnyebbülést ad. Megtalálhat egy neti edényt egy egészségügyi élelmiszer-áruházban vagy gyógyszertárban. Egy kis mennyiségű baba sampon a szemhéján. Drasztikusan csökkentenie kell a tüneteit. És ne felejtsd el követni minket a Facebookon és a Twitteren. Kép a Shutterstock jóvoltából.

A szerzőről

Bruce és Jeanne Lubin

Bruce Lubin és Jeanne Bossolina-Lubin három fiú büszke szülei és több mint egy tucat könyv. Miután évente ezreket takarítottak meg mindennapi tippek és egyszerű életmentők felhasználásával, saját vállalkozást indítottak abban a reményben, hogy megosztják tudásukat másokkal. Ismertek arról, hogy bemegyenek a barátaik hűtőszekrényeibe, hogy fejjel lefelé fordítsák tojásaikat, hogy hosszabb ideig tartsanak. Írta: Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2013. augusztus 23., 2 perces olvasás

q. 42 éves vagyok, és elkezdtem észrevenni az úszókat a látóhelyemen. Az orvosom azt mondja, hogy azért van, mert a szemem öregszik. Vannak olyan ételek, amelyeket enni tudok, hogy megvédjem a szemem? Láttam kiegészítőket ehhez, de inkább természetes forrásokat találok.

a. Számos tápanyagot társítottak az életkorhoz kapcsolódó látási problémák csökkent kockázatával. De 100%-ban egyetértek veled: mindig előnyös, ha tápanyagokat az ételekből, nem pedig a kiegészítőkből szerez be! Itt vannak a legfontosabb táplálkozási tippeim az egészséges szemekhez. (Bónuszként ezek a tippek segítenek elkerülni az öregedésnek a test többi részére gyakorolt hatását.)

1. Enni a luteint. Ennek az A -vitamin családból származó antioxidánsnak különös affinitása van a szemhez. A magas lutein étrend segít csökkenteni a szürkehályog és a makula degeneráció kockázatát. A legjobb források a sötét leveles zöldek, mint a kelkáposzta, a mustár, a mustárzöldek, a vízitorma és a petrezselyem.

Lásd még: A gyógynövények táplálóak?

2. Felfelé az omega-3-okat. Az olyan halak, mint a lazac, a makréla, a szardella és a szardínia, magas az alapvető zsírsavak, amelyek csökkentik a gyulladást és védik a szem életkorához kapcsolódó változásait. Egyél hetente egy-két adagot. Helyezze be a cukorbevitelét. A magas cukros étrend kétféle módon károsíthatja a szemét. A cukor elősegíti a glikációnak nevezett eljárást, amely visszafordíthatatlan károsodást okozhat a szemében lévő fehérjékben. A magas vércukorszint (például a 2. típusú cukorbetegség esetén) szintén károsíthatja a szemében az idegeket, és látáskárosodást okozhat.

Lásd még: Miért rossz a cukor?

4. Viselj napszemüveget. A Napból származó UV -sugárzás élettartama hozzájárul a szürkehályoghoz és a makuladegenerációhoz. Védje látását az UV-blokkoló napszemüveg viselésével, amikor kint vagy.

5. Leszokni a dohányzásról. Mintha még egy okra lenne szüksége, a dohányzás növeli a szürkehályog, a látóideg károsodása és a makula degeneráció kockázatát.

Kép a Shutterstock jóvoltából

a szerzőről

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinelel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző, és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Írta: Ben Greenfield Get-Fit https://yourpillstore.com/hu/ Guy 2010. július 19-én 2-perces olvasás

Gyors tipp: Maradjon egy váll sérüléssel

Ez egy teljesen-túlzott forgatókönyv-inspirálódsz Egy új edzésprogramról izgatottan beindul az első edzéssorozatba, és egy héten belül fájó háttámlával, sérült térdrel, súlyos vállával vagy gyulladt lábával. De nincs oka annak, hogy el kell veszítenie a fitneszét, és meg kell szereznie a súlyt, amikor megsérült. Sok olyan sportoló és ügyfel, akit edzek, úgy találja, hogy jobban illeszkednek a sérülés rehabilitációja után, mert lehetőséget kapnak arra, hogy új képzéseket próbáljanak ki a gyógyulási időszak alatt. Íme egy példa a váll sérülések edzésére (a legtöbb gyakorlat megtekinthető a www.pacificfit.net/exercises címen :

Shoulder sérülések edzés:

Töltse ki a következő mini-köröket 5x -os, minden nap három napig. Csináld az 1. napot az 1. napon, #2-en a 2. napon, #3-án a 3. napon. Vegyen egy napot, majd ismételje meg. 100%

20 súlyzó guggolás

20 súlyzó román holttestek

Mini-Circuit 2:

2 perc ellipszis 100%

20 Down Crunches

20 Alsó hátsó hosszabbítók

Mini-Circuit 3:

2 perces futópad 100%

20 Lunge Jumps

20 vízszintes ugrások

Annak kiderítéséhez, hogyan adaptálhatja az edzés rutinját más sérülésekhez Alsó hátsérülések. A lehető legjobb formában.

Gyors & amp; Piszkos tipp: Nem szabad ezt orvosi tanácsnak tekinteni, és követnie kell az orvos ajánlását a sérült ízületről szóló mozgásról. Ha azonban orvosa azt mondja neked, hogy egyszerűen pihenjen 2-4 hétig, akkor kifejezetten meg kell kérdeznie őket az egészen általános recept alternatíváiról. Nincs oka annak, hogy rehabilitáció közben nem maradhat karcsúban és illeszkedni! Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta Nemzetközi Biciklizési Tanúsítványtól. Több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik az edzői szakember, a kollégiumi és a szabadidős sportolók számára az összes sportból, és mivel az ügyfelek százai segítettek a fogyás és a fitnesz sikerének elérésében. , MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2011. október 9. 2 perces olvasás

Minden hagyományos konyha kifejlesztett valamilyen természetesen erjesztett vagy tenyésztett ételt. Vannak japán miso, bolgár joghurt, lengyel káposzta, indiai lassi és koreai Kim-chee. És ezek mindegyike központi szerepet játszik a kultúra konyhájában … és jó okból. Mindezek az ételek Lactobacillus baktériumokat tartalmaznak, amelyek rendkívül előnyösek az egészségére. Az antibiotikumok és más gyógyszerek előtti napokban a tenyésztett és erjesztett ételek kritikusak voltak az egészséges állapotban. Te:

Segítenek megemészteni az ételt, és bizonyos vitaminokat előállítanak az Ön számára. > Az emésztőrendszereink akkor működnek a legjobban, ha a fedélzeten a hasznos baktériumok egészséges populációja van, ezért valószínűleg minden tenyészet és konyha valamilyen tenyésztett vagy erjesztett ételt kínál napi vágóként.